Clena Norge Høytrykkspesialisten lanserer nå nettbutikken Norsk høytrykk for å gjøre det enklere for våre kunder å se vårt rikholdige utvalg av høytrykkspylere og utstyr og kunne orientere seg i vårt vareutvalg utenom butikkens åpningstider. Det gjør det også lettere for kunder utenfor vårt distrikt å handle hos oss.  

Vi har lenge vurdert å opprette en nettbutikk, men nå er vi altså i gang. Og vi satser på å utvide butikken litt etter litt.

Driftssikkerhet og kvalitet har alltid vært vår høyeste prioritet. Og det er derfor vi får veldig mange gode tilbakemeldinger på våre høytrykksspylere.

Vi har ikke tenkt å konkurrere med billigbutikkenes høytrykkspylere, så vi vil fortsette vår linje selv om vi nå har muligheten til å nå flere.

Vi har drevet service- og reparasjonsverksted for flere merker høytrykkspylere i mange år. Clena og Kränzle er to merker vi har valgt ut på grunn av svært høy kvalitet. Vi mener de er av den ypperste kvaliteten på markedet og det er høytrykkspylere vi trygt kan anbefale våre kunder.