Dette sier kundene

Over 500 K-Heat maskiner er nå solgt i Skandinavia. Kundene setter pis på den miljøvennlig maskinen som er så fleksibel at den kan moteres på et utall ulike maskiner. Les her hva de fornøyde kundene sier.

Marktjänst i Gnesta

– Folk kommer fram og spør ”hvilken gift er det du spruter nå». Da føles det bra å fortelle at det er bare varmt vann, sier Gustav Dyvling fra Davidssons Marktjänst i Gnesta. Han har lenge lett etter et alternativ til giftig ugressmiddel. Les hele reportasjen i Sørmlandsbygden.

Blekinge Ogräsbekämpning AB i Karlshamn

Andreas Nilsson på Blekinge Ogräsbekämpning AB i Karlshamn bestemte seg å investere i en K-heat. Det har han ikke angret på. Ikke bare har det lettet arbeidet. Nå strømmer også kundene til. Mange ønsker å unngå gift mot ugress på deres område. – Fortsetter dette må jeg begynne å ansette flere folk, forteller han. Les mer.

Kapperud park

– Jeg trodde ikke på dette i starten. Det var for lett til å være sant. Men den fungerer, forteller Mattias Svensson, som er parkarbeider på Kapperud. Tidligere tok det fire parkarbeidere fire dager å rense gangstiene i rosentregården. Nå går det mye fortere. En person gjør det samme arbeidet på mindre enn en dag.  Les mer i Helsingborg Dagblad.

JRF Mark og Anläggning AB, Täby

Da Jan Rundström fikk demonstrert en K-Heat og såg hvordan maskinen effektivt eliminerte ugresset ved hjelp av varmt vann, kjøpte han en maskin omgående. JRF ligger i forkant når det gjelder miljøvennlige maskiner.
– Vi er veldig fornøyde med vår  miljøvennlige K-Heat, sier Rundström.

Montering på lasteplan.

AB Kristianstadbyggen ABK

Det at vi kan bruke K-Heat på flere måter er en stor fordel. Den kan brukes til bekjempelse av ugress, høytrykksspyling og vanning. Den er enkel i bruk, lett å ta seg fram med, bruker lite drivstoff og er miljøvennlig. Og så er det lett å ta maskinen av hengeren slik at vi kan bruke tilhengeren til noe annet når K-Heat ikke er i bruk. Takk. Maskinen har lettet arbeidet vårt.

Thell trädfällning, Jönköping

Jeg kjøpte en K-Heat og har vært veldig fornøyd med resultatet. Våre kunder har også vært svært positive til den nye måten å bekjempe ugress på. En annen fordel med K-Heat er at det ikke spiller noen rolle om det regner eller blåser – det fungerer like bra uansett. Dersom du skal bekjempe ugress med gift er du avhengig av at været er godt.

– Når vi er ute og arbeider er det veldig mange som kommer for å spørre og prate. Alle synes det er fantastisk at det fungerer med helt vanlig vann. Jeg kan varmt anbefale denne maskinen.