K-heat er satt sammen av K-vagnen vagnsteknikk AB i Sverige. Jörgen Ohlsson og Fredrik Due som driver K-vagnen har tilsammen over 60 års erfaring i å bygge vogner og maskiner til grøntsektoren. Med seg har de mange dyktig medarbeidere som hele tiden arbeider for at de skal ligge fremst når det gjelder høy kvalitet på produktene.

Det er ingen tilfeldighet at de har valgt å sette ledende komponenter i K-heat for mest mulig effektivitet og driftssikkerhet.

Dette er hovedkomponentene i K-heat:

Hawkpumpene er regnet som noe av det beste, ja om ikke det aller beste du kan få av industrielle høytrykkspumper i rengjøringsindustrien.
I mer enn 30 år har HAWK-navnet ment en ting: Kvalitet. Lang levetid, minimalt vedlikehold og høy pålitelighet er HAWK pumpers normale prestasjoner.

Hver komponent av HAWK høytrykkspumper har blitt nøye konstruert, utformet og testet for å overgå de strenge kravene til rengjøringsindustrien.

HAWK-pumpene finner du i alle K-heat modellene.

 

Clena høytrykksspylere, der HAWK-pumpene er en viktig del, blir satt sammen i Danmark av utvalgte komponenter. Brennerne bygger Clena selv for hånd. Clenas høytrykksspylere er kjent for driftsikkerhet og minimalt vedlikehold.

I de fleste modellene er det montert aggregat fra Honda. Honda er velkjent for sin høye kvalitet. Aggregatene har et lavt støynivå og de kan gå på den miljøvennlige bensinen Aspen.