3. januar 2017

K-heat compact

K-heat Compact er som navnet sier en mer kompakt utgave av K-heat. Både størrelse og vekt er mindre enn K-heat Maxi. Demed passer den på mindre biler, i lessapparatet til en traktor, på mindre og større tilhengere (alt etter størrelsen på vanntank) og i lasterommet på varebiler med mer.

 Dette er en favoritt og den vi selger mest av, spesielt med stor vanntank på 1000 liter. Da bruker kunden en boggie-henger.

Spesielt fordelaktig er det med kompakte løsninger når en skal  komme frem med maskinen på trange steder. K-heat Compact har som standard en Honda bensinmotor og generator med drivreim som gir strøm til brenneren.

 Compact har en praktisk plattform til  traktor, et varmgalvanisert chassi og prakstiske feste til ugressredskaper og vanntralle.

Compact leveres hovedsakelig i tre utførelser:

  1. Levert som løs enhet. Da kommer aggregat og tank separat. Da blir vekten redusert maksimalt. Perfekt til små elbiler og små tilhengere. Valgfri tank størrelse – til samme pris.
  2. Levert på plattform. Kommer på ramme med 6 ben, likt som på maxi modellen. Denne er perfekt til alle tilhengere, alt etter tank størrelse. Valgfri tank -til samme pris. Dette er favoritten hos kundene. Den gir minst vekt i forhold til effektivitet.
  3. Levert i ramme med truck lommer og valgfritt redskapsfeste. Dette er en forsterket ramme som tåler å bli bært rundt av maskiner, som kompakt hjullaste eller traktor. Perfekt til smale og trange plasser. Denne leveres standard med 450L tank. Men kan også leveres med 600L og 1000L, med et tillegg i pris.

 

 

Tekniske data for K-heat Compact

Lydnivå: kun 68 db
Drivstofforbruk: 1,6 liter i timen
Varmtvanns-brenner tank volum: 30 liter
Vanntemperatur ved lansen: cirka 98 grader

Mål på stålrammen for gaffler:
Dybde: 560 mm
Høyde: 855 mm
Lengde: 1170 mm
Vekt. 240 kg

 

Fordeler som gjør Compact til en vinner:

• Små, kompakta yttermål
• Egen stillegående drivkilde med el-start
• Kraftfull høytrykksspyler på 110 bar
• Ugressbekjempelse med 98 grader C vann
• Digital temperaturstyring
• Rostfri motorkåpe
• Galvanisert ramme
• Enkel å lasta av og på med truck
• Vannstrøm 9 l/min

K-heat Compact har framtiden foran seg – ikke minst takket være drivkilden fra Hodna Power og en proffslange på 20 meter, en myk og bøyelig slange som tåler 150 grader og 340 bar trykk. Pistolen har hurtigtilkobling, er lett og smidig. El-start er standard på maskinen.